Zivkovic ontbreekt in selectie Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Frank de Boer heeft ervoor gekozen om aanvaller Richairo Zivkovic niet mee te nemen naar Warschau, voor het duel met Legia Warschau voor de Europa League. De spits zit niet in de selectie van de Amsterdmmers.

Dat Zivkovic niet bij de selectie zit is niet heel verrassend, omdat het talent afgelopen maandag ook al negentig minuten met Jong Ajax speelde. Toen speelde echter ook Jaïro Riedewald mee met de ploeg van Jaap Stam en Andries Ulderink, maar hij zit in tegenstelling tot Zivkovic wel bij de selectie. Dat zat hij tegen Willem II nog niet. Net als Riedewald is ook Joël Veltman weer terug.

De 19-koppige (er zal nog één speler afvallen) selectie van Ajax voor de return met Legia Warschau. Thuis won Ajax met 1-0 door een doelpunt van Arek Milik:

Jasper CillessenRicardo van RhijnJoël VeltmanNiklas MoisanderNicolai BoilesenMike van der HoornDaley SinkgravenDavy KlaassenRicardo KishnaJairo RiedewaldLucas AndersenArek MilikLasse SchöneAnwar El GhaziKenny TeteThulani SereroNick ViergeverRiechedly BazoerDiederik Boer

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/02/25/zivkovic-ontbreekt-selectie-ajax/