Ricardo van Rhijn

Ajacied en Talent van het Jaar 2017: Sánchez en Dolberg

Bron: www.ajaxlife.nl

Sánchez maakt grote indruk in zijn eerste seizoen bij Ajax. © Pro Shots

Davinson Sánchez is door de supporters op Ajaxlife.nl gekozen tot Ajacied van het Jaar over het seizoen 2016-2017. De Zuid-Amerikaan hield in zijn debuutseizoen Davy Klaassen (tweede) en Kasper Dolberg (derde) achter zich.

Sánchez werd na zijn komst al snel een onomstreden basisspeler. Een analyse van zijn wedstrijdpunten leert ons dat de twintigjarige Colombiaan de publieksprijs vooral dankt aan een uitstekende eerste seizoenshelft, waarin hij maar liefst 50 van zijn 69 punten pakte.

Bij Brugge opgeleefde Van Rhijn krijgt domper te verwerken

Bron: www.ajaxlife.nl

Balen voor Van Rhijn! © Pro Shots

Niet zo lang geleden meldden we dat het weer goed ging met Ricardo van Rhijn. Hij had bij Club Brugge na een aarzelende start zijn vorm weer teruggevonden. De verdediger moet echter opnieuw een tegenslag verwerken. Van Rhijn ligt er minimaal zes weken uit met een enkelblessure.

Een flinke domper dus voor van Rhijn, die juist in goede doen was. Hij groeide bij Club Brugge uit tot vaste waarde en kwam al tot 25 wedstrijden. De verdediger leek weer op de speler die hij was in het begin van zijn periode bij Ajax.

Van Rhijn opnieuw trefzeker voor Club

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ricardo van Rhijn heeft de smaak inmiddels te pakken in België. Vorige week scoorde hij al op zeer fraaie wijze uit een vrije trap, op Tweede Kerstdag was het opnieuw raak.

In het met 2-1 gewonnen duel met Moeskroen tekende Van Rhijn vanuit een vrije trap voor de 1-1. Bij de 2-1 leverde hij de assist af.

Bekijk het doelpunt van Van Rhijn hieronder:

Pages

Subscribe to Ricardo van Rhijn