De Boer: “Goede dingen gezien”

Bron: ajax1.nl

Ajax voltooide zaterdag in Rijnsburg een dag met twee nieuwe ‘meetmomenten’. In de ochtenduren werd de Duitse Oberligaclub Hönnepel met 6-0 geklopt. De trainingswedstrijd kreeg in Rijnsburg een vervolg met een oefenwedstrijd tegen de Deense landskampioen Aalborg (2-2). Frank de Boer blikte na afloop tevreden terug.

,,Ik heb goede dingen gezien, veel goede voorzetten bijvoorbeeld, met name van Kishna. Er is door iedereen veel arbeid geleverd’’, vatte de Ajax-trainer zijn gevoel over de oefendag bondig samen. De twee meetmomenten hadden de technische staf, maar uiteraard ook de spelers, weer van een keur aan nieuwe informatie voorzien. Zo sprong het spel van de gememoreerde Kishna dus prettig in het oog. De linksbuiten was tegen Aalborg – de oude club van Lucas Andersen – een van de opvallendste en beste Ajacieden. Met zijn panklare voorzetten ontpopte hij zich tot de meest dreigende pion in de ploeg van De Boer. De creatieve aanvaller verstuurde incidenteel ook vanaf rechts zijn assists.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-goede-dingen-gezien/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=de-boer-goede-dingen-gezien