Donovan Slijngard

De Ligt uitgeroepen tot Talent van de Toekomst

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt is tijdens de jaarlijkse Schalenavond uitgeroepen tot ‘Talent van de Toekomst’, zo maakt Ajax bekend op de eigen website. De pas 16-jarige verdediger was afgelopen seizoen één van de uitblinkers van Ajax A1, dat kampioen werd.

Vorig jaar viel De Ligt ook al flink in de prijzen. Toen werd hij uitgeroepen tot beste speler op de ABN AMRO Future Cup en op de Copa Amsterdam. Nu kan hij dus de titel ‘Talent van de Toekomst’ aan dat rijtje toevoegen. De Ligt volgt Donny van de Beek op, die de prijs vorig jaar won.

Blessures en schorsingen Eredivisie voor speelronde 28

Bron: www.vi.nl

Vór elke speelronde in de Eredivisie publiceert VI via navraag bij alle achttien clubs de volledige lijst van geblesseerde en geschorste voetballers. Voor deze speelronde ziet die er als volgt uit.

ADO Den HaagVito Wormgoor (geschorst), Wilfried Kanon (knie). Onzeker: Danny Bakker (hamstring/lies), Dion Malone (enkel), Mike van Duinen (voet), Kevin Jansen (scheenbeen).

Blessures en schorsingen Eredivisie voor speelronde 27

Bron: www.vi.nl

Vór elke speelronde in de Eredivisie publiceert VI via navraag bij alle achttien clubs de volledige lijst van geblesseerde en geschorste voetballers. Voor deze speelronde ziet die er als volgt uit.

ADO Den HaagDanny Bakker (hamstring/lies), Wilfried Kanon (knie), Mitchell Schet (geschorst).

AjaxViktor Fischer (niet wedstrijdfit), Niki Zimling (spierblessure), Nick Viergever (geschorst). Onzeker: Kolbeinn Sigthórsson (niet wedstrijdfit).

Uit het Oog: 'Hij vond mij geen Ajax-spits'

Bron: www.ajaxshowtime.com

'En daar gaat het goed. Ik wilde wat nieuws proberen; een nieuw land, een nieuwe cultuur en een nieuwe competitie. En het gaat nu lekker', begint Poepon tegenover Ajax Showtime. Een verschil ziet de 27-jarige aanvaller zeker tussen Ajax en Valenciennes. 'Ajax is toch wel veel, veel groter', spreekt Poepon resoluut. 'Ajax speelt al jaren in de Champions League, dat is iets waar ze hier alleen maar van kunnen dromen.' Ook het verschil tussen de Franse Ligue 2 en de Eredivisie komt ter sprake. 'Het grote verschil ligt in het fysieke aspect. Hier spelen bijna alleen maar atleten.

Blessures en schorsingen Eredivisie voor speelronde 4

Bron: www.vi.nl

Vór elke speelronde in de Eredivisie publiceert VI via navraag bij alle achttien clubs de volledige lijst van geblesseerde en geschorste spelers. Voor deze speelronde ziet die er als volgt uit.

ADO Den HaagMathias Gehrt (lies), Vito Wormgoor (kuit).

AjaxStefano Denswil (geschorst), Richairo Zivkovic (geschorst), Viktor Fischer (hamstring), Kenny Tete (enkel).

AZEsteban (foto, knie), Markus Henriksen (voet), Aron Jóhannsson (lies).

Subscribe to Donovan Slijngard