Win kaarten voor Ajax - FC Twente!

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax en Twente maken zich weer op voor een belangrijk potje.© Proshots

Het affiche Ajax - FC Twente blijft een magische klank hebben. Dat komt natuurlijk door de dag drie jaar geleden waarop eindelijk de derde ster werd veroverd. Maar ook het belang van de komende editie is groot.

Als de Ajacieden opnieuw van de tukkers weten te winnen, is de kans aanwezig dat we 15 mei op den duur als de start van een hoogtijperiode gaan zien. Ajax kan tegen Twente namelijk een stevige fundering leggen onder een historische vierde titel op rij.

Dat is wellicht met groter gemak getikt dan voor elkaar gebokst, maar het wordt zondag hoog tijd om alles op alles te zetten. Twente strijdt voor zijn laatste kans en moet op ruime afstand worden gehouden. Als dat lukt, kan Ajax misschien wel beginnen met aftellen.

Laten we dat maar niet hardop roepen. Zo goed speelt Ajax niet en niks is nog zeker. Wie wel hard mogen roepen, zijn zeven winnaars van de prijsvraag. We hebben namelijk zeven setjes kaarten te verloten voor Ajax - Twente. Leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare mogen meedoen. De winnaars ontvangen vrijdag een persoonlijk bericht.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15375