Oppermachtig Ajax wint met 2-0 van Sturm Graz

Ajax heeft goede zaken gedaan voor het bereiken van de derde voorronde van de Champions League. De Amsterdammers wonnen met 2-0 door doelpunten van Ziyech en Schöne. Tadic maakte na ruim een uur zijn debuut en Blind mocht de laatste tien minuten invallen.

Stormachtig begin

Ajax begon stormachtig aan de eerste helft. De spelers van Sturm Graz werden zeker in het eerste kwartier overklast en het regende kansen voor de Amsterdammers. Dit resulteerde al snel in een doelpunt. Ziyech kapte na een kwartier spelen zijn tegenstander uit en schoot met zijn rechterbeen op doel. De keeper verkeek zich op de zwabberbal, waardoor deze via zijn arm het doel in ging.