Klaas-Jan Huntelaar

Dolberg eindelijk betrokken bij goals, vijf keer maar liefst!

Bron: www.ajaxlife.nl

Hij draaide om. Zag de ruimte. Besloot eens wat te dribbelen. Checkte hoe de keeper stond. En drukte af. Kasper Dolberg kan het nog! Na zo'n 660 minuten zonder doelpunten maakte hij een hattrick. Weliswaar tegen amateurs, maar dat vergeten we even. Vertrouwen!

Dolberg is even geen zekerheidje in de spits bij Ajax. Als je Klaas Jan Huntelaar achter de hand hebt, moet je top zijn om een basisplaats te verdienen. De Deen is even niet top. Ook weer niet flop, het is de bekende vloek van een jong talent in zijn tweede volledige seizoen.

Onze Trots: 'Wilde ook het kapsel van Litmanen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 11: Jesse Klaver, fractievoorzitter van GroenLinks.

Dolberg: “Fijn om weer te scoren”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Kasper Dolberg was de grote man in het bekerduel tegen Scheveningen. De Deense spits maakte een hattrick en was zodoende voor het eerst in 660 minuten weer trefzeker. Voor de camera’s van FoxSports reageert Dolberg op zijn doelpunten. “Ik ben blij met de overwinning en mijn doelpunten. Alle doelpunten waren welkom, maar ik vond de eerste de mooiste. Dit komt vooral door de afstand.”

Vijf zaken die ons opvielen tijdens Scheveningen - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

De entourage van bekervoetbal was wel eens leuker dan anno 2017. © Pro Shots

Ajax heeft zonder te imponeren, maar alsnog vrij eenvoudig de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi bereikt. Dat deed de ploeg van Marcel Keizer door SVV Scheveningen met 1-5 opzij te zetten. De strijd was in feite na een minuut of vijf al gestreden, dankzij een rake knal van Kasper Dolberg.

Door Kevin Van Nunen

Pages

Subscribe to Klaas-Jan Huntelaar