Klaas-Jan Huntelaar

KNVB bevestigt: Huntelaar ontloopt een schorsing

Bron:

Klaas-Jan Huntelaar ontloopt een vooronderzoek en daarmee een schorsing. Dat bevestigt de KNVB aan het Algemeen Dagblad. De Ajax-spits plantte zondag tegen PEC Zwolle zijn arm in het gezicht van Bram van Polen. Scheidsrechter Kevin Blom nam de actie waar en daarom kan er geen vooronderzoek komen.

Ajax wint bij PEC en loopt in op punten morsend PSV

Bron:

Ajax heeft zondag zijn plicht gedaan na het puntenverlies van PSV tegen Heerenveen. Op bezoek bij PEC Zwolle wist het veel kansen te creëren, maar benutte er slechts één van, waardoor het lang spannend bleef. De treffer van Klaas-Jan Huntelaar, die geluk had dat zijn eerdere elleboog niet werd gezien, was genoeg voor de winst: 0-1.

Onana en uitvak kunnen dankzij Huntelaar eindelijk juichen!

Bron: www.ajaxlife.nl

Hoe vaak hebben we in Zwolle wel niet met de handen in ons haar gestaan? Dat is een goede vraag. We zijn de tel kwijtgeraakt. Gelukkig was er de 54ste minuut en wist Klaas Jan Huntelaar ook nog een balletje binnen te schieten. Toch nog juichen!

Op iedere andere dag had Ajax met ruime cijfers van PEC gewonnen, maar nu bleef het tot het laatste moment spannend. Het is gewoon geen fijne tussenstand, 0-1, en als je maar kansen blijft missen, prikt de tegenstander er vaak wel eentje binnen.

Het duurt even, maar Huntelaar heeft iets te vieren!

Bron: www.ajaxlife.nl

PEC-uit kwam voor Ajax neer op een kansenfestival! Dat hadden we op voorhand niet direct verwacht, de vele missers ook niet. Maar we kunnen gewoon een wallpaper in elkaar schroeven. Dan kunnen we sowieso spreken van een goede afloop, met dank ook aan Klaas Jan Huntelaar.

Er liepen in Zwolle meerdere zaken goed af voor Huntelaar. De spits was op een andere middag misschien wel met een rode kaart van het veld gestuurd, maar hij had ook zomaar een hattrick kunnen maken.

Ten Hag had 0-3, 0-4 of 0-5 ook normaal gevonden

Bron: www.ajaxlife.nl

Een tevreden Ten Hag zag een heel overtuigend Ajax © Pro Shots

Ajax speelde in Zwolle onder Ten Hag misschien wel de beste wedstrijd tot dusver. Toch bleef het tot in de blessuretijd spannend en voelde het laatste fluitje van Kevin Blom als een enorme opluchting.

Dat het bij rust 0-0 stond kun je terugkijkend best een wonder noemen. Ajax voetbalde gedreven en hoog in de concentratie, zoals Ten Hag dat zou zeggen. David Neres, Donny van de Beek en zeker Justin Kluivert waren een aantal keer dicht bij een treffer.

Pages

Subscribe to Klaas-Jan Huntelaar