Kans op titel nihil na verliespartij Ajax O19

Dit is het jeugdoverzicht van de wedstrijden van zaterdag 21 april. Ajax O19 kan de titel waarschijnlijk kan vergeten, na een 0-2 thuisnederlaag tegen directe concurrent PSV. De Eindhovenaren hebben nu twee punten voorsprong met een wedstrijd minder gespeeld. Die inhaalwedstrijd wordt tegen de nummer laatst (ADO Den Haag) gespeeld.

FT | Feyenoord O17 - Ajax O17 (3-2)Ajax O17 heeft op bezoek bij Feyenoord O17 een 0-2 voorsprong compleet uit handen gegeven. De Amsterdammers hadden zeker na rust een overwicht en de meeste kansen, maar verloren uiteindelijk alsnog met 3-2.

In de eerste helft was het spel van beide ploegen niet geweldig. Het veld in Rotterdam was niet al te best, waardoor het voor rust een typische 'vechtwedstrijd' werd. Na rust kwam Ajax een stuk beter voor de dag. De Amsterdammers creëerden enkele kansen via onder meer Ki-Jana Hoever, Jaymillio Pinas en Venitchio Sint. Aan de andere kant kreeg ook Feyenoord enkele kansen, maar telkens stond doelman Daan Reiziger in de weg.