Ten Hag rouleert met A-ploeg tijdens training

Bron: www.ajaxshowtime.com

Van een definitieve basisopstelling is nog lang geen sprake, maar op basis van de eerste elf tegen elf training lijkt een voorlopige opstelling onder de nieuwe hoofdtrainer Erik ten Hag zichtbaar. De oefenmeester kiest net als voorganger Marcel Keizer voor Frenkie de Jong als verdediger, terwijl Nicolas Tagliafico begon bij de B-ploeg.

Opvallend is verder ook de naam van Amin Younes als linksbuiten in de A-ploeg. Of de Duitser zijn basisplaats terug heeft, valt te betwijfelen. De aanwezige journalisten laten namelijk weten dat Justin Kluivert eerst apart trainde met de overige jonge talenten, al viel hij halverwege alweer in voor Younes.

Verder kiest Ten Hag voor de gebruikelijke namen. Dit betekent dat André Onana op doel staat en de verdediging verder bestaat uit Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Max Wöber. Op het middenveld is niets veranderd met Lasse Schöne, Donny van de Beek en Hakim Ziyech. Voorin kiest Ten Hag voor David Neres, Klaas-Jan Huntelaar en dus Younes. Halverwege wisselde Ten Hag Tagliafico voor Wöber en Siem de Jong voor Van de Beek.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/109818/ten-hag-rouleert-met-a-ploeg-tijdens-training