Sánchez definitief niet in wedstrijdselectie

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax moet het donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen Rosenborg BK definitief doen zonder Davinson Sánchez. De verdediger behoort niet tot de wedstrijdselectie, zo meldt FOX Sports. Inmiddels heeft Ajax bevestigd dat Sánchez er inderdaad niet bij zal zijn.

Eerder op de dag werd al geschreven dat de Colombiaanse verdediger niet in het spelershotel aanwezig was, waardoor de kans sowieso al groot was dat Sánchez niet van de partij zou zijn. Volgens Ajax Life is Sánchez al de hele middag in een bar van een hotel nabij de Johan Cruijff ArenA te vinden. Daar zou hij druk in gesprek zijn, maar verdere details ontbreken.

Het is al langer bekend dat Sánchez kan rekenen op belangstelling van Tottenham Hotspur. De Londense club deed eerder een bod van veertig miljoen euro, terwijl Ajax vijftig miljoen euro verlangt voor de Colombiaan. Wel zou Sánchez al persoonlijk akkoord zijn met The Spurs.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/106653/sanchez-definitief-niet-in-wedstrijdselectie

Gegevens