Danny Blind

Ajax draagt Blind voor als nieuw lid Raad van Commissarissen

Bron:

Ajax gaat Danny Blind voordragen als een nieuw lid voor de Raad van Commissarissen. Op een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) wordt de voormalig bondscoach voorgesteld als de opvolger van de vertrokken Theo van Duivenbode en daarbij ligt een terugkomst in Amsterdam - waar hij eerder als speler, hoofd jeugdopleidingen en (assistent-)trainer al actief was - op de loer.

Spaan: ‘Ten Hag een ongelofelijke jezuïet’

Bron: ajaxfanzone.nl

Journalist Henk Spaan haalt woensdag in zijn column in Het Parool hard uit naar Ajax-trainer Erik ten Hag. De columnist vindt het verbazingwekkend dat Ten Hag rechtsback Rasmus Kristensen ‘ongelofelijk dynamisch’ noemt. ‘Nu is het al de vraag of Kristensen dynamisch genoemd mag worden, maar het woord ongelofelijk eraan toegevoegd, is ongelofelijk overdreven. Kristensen lijkt in die bewoordingen Alves wel, of Hateboer, of Walker, of Antonio Valencia. Daarvan is geen sprake’, aldus Spaan.

KONING FRANK & SCHOLLETJE

Bron: www.afca.nl

Je kunt fan zijn van Jose Mourinho of van Frank de Boer. Of van allebei. Of je bent voetbal liefhebber, dus ben je van geen van beide fan. Hoe dan ook deed zich afgelopen weekend een uiterst vermakelijk dingetje voor tussen de heren. Frank de Boer liet zich niet gehinderd door ook maar de geringste zelfkennis negatief uit over Mourinho, met betrekking tot de manier waarop hij bij Manchester United met de jonge en uiterst talentvolle aanvaller Rashford omgaat.

‘Eerste keus’ Frank Rijkaard bedankte voor plek in rvc’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Maandag werd bekend dat de Raad van Commissarissen (RvC) Danny Blind heeft voorgedragen als nieuw lid. Blind was echter niet de eerste kandidaat op de lijst.

Volgens De Telegraaf stond Frank Rijkaard bovenaan de verlanglijst. Rijkaard liet echter weten dat hij geen officiële functie meer wil bekleden, waarna de namen van Henk ten Cate, Morten Olsen en Edo Ophof op een shortlist werden gezet.

Pages

Subscribe to Danny Blind