Transfergeruchten: Manchester United bereid een bod voor op Gareth Bale

Bron: www.nieuwslog.nl

Volgens insiders bij de Spaanse kranten is Manchester United bezig om opnieuw Gareth Bale terug naar de Premier League te halen. De aanvaller is de duurste speler ter wereld en ging voor 100 miljoen euro over naar Real Madrid. Inmiddels heeft de aanvaller zijn draai gevonden bij Real en weet hij regelmatig het doel te vinden.

De Spaanse krant El Confidencial denkt dat Bale wel interesse heeft om bij United te spelen. Als geboren Brit heeft hij natuurlijk warme gevoelens voor zijn eigen land en de aanstelling van José Mourinho zou hem over kunnen halen. Bij Manchester zou hij uit de schaduw van Ronaldo kunnen treden en zelf een ster worden Old Trafford.Als United Bale wil kopen dan moeten ze wel een bod gaan neerleggen van minimaal 120 miljoen euro. Daar komt ook nog eens bij dat Bale een enorm salaris verdiend bij Real. De Britse aanvaller verdiend hier namelijk 300.000 pond per week. Dit komt dus nog bovenop het enorme transferbedrag. Zijn contract bij Real loopt nog tot 2019.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1253396-transfergeruchten-manchester-united-bereid-bod-op-gareth-bale/