Ajax krijgt die lach niet van ons gezicht

Bron: www.ajaxlife.nl

Vier keer juichen tegen Twente, Ajax is er bijna! © Pro Shots

Nog drie punten scheiden Ajax van de vijfde landstitel onder Frank de Boer. Het doelsaldo zit ook nog eens zes treffers in de plus. Dit alles dankzij een 4-0-zege op FC Twente. Geen wonder dus dat het groot feest was in de Amsterdam Arena. Oftewel: jij krijgt die lach niet van mijn gezicht!

Als je al de hele week doemdenkt en inderdaad verhalen hoort over een half dozijn treffers van PSV, vrees je het ergste. Zeker als die verhalen ook nog eens waarheid worden, zo op de eerste zondag in mei. Gelukkig hoeven we ons de rest van de week geen zorgen te maken.

Of, nou ja, Ajax moet effe winnen van De Graafschap. Als dat gebeurt gaat de schaal mee terug naar Amsterdam. De Superboeren zijn uitgespeeld en maken zich op voor de nacompetitie, maar weet je nog hoe moeilijk Ajax winterkampioen werd?

Nou, dat dus! Ajax is er nog niet, we zijn er nog niet, maar toch mag het niet meer misgaan. Wat is het fijn dat het laatste kwartier alle remmen werden los gegooid! Amin Younes was bij drie van de vier goals betrokken, maar toch vond hij zelf Jasper Cillessen de belangrijkste man aan Ajaxkant.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19715