Teleurstellend Ajax verspeelt punten tegen Heracles

Ajax heeft in de midweekse wedstrijd tegen Heracles Almelo teleurgesteld. In eigen huis kwamen de Amsterdammers niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Onder aanvoering van het jarige VAK 410 was Ajax in de eerste helft de bovenliggende partij. Het tempo lag alleen veel te laag om echt gevaarlijk te worden. Wel waren er enkele mogelijkheden voor de Amsterdammers. Zo was in de beginfase Milik nog dicht bij een doelpunt. De voorzet van El Ghazi bereikte de Poolse spits net niet, waardoor de kans verkeken was. De volgende kans ontstond na een goede actie van Younes en een overstapje van Milik. Sinkgraven zag zijn poging gekeerd worden door Castro. Na een halfuur zag de Heracles-doelman een vlammend schot van Bazoer in het zijnet belanden. Gevaar van de bezoekers werd er in de eerste helft niet gecreëerd. Ondanks dat Stegeman had aangekondigd om aan te vallen, groeven de Heraclieden zich al snel steeds verder in.

// < ![CDATA[// < ![CDATA[// < ![CDATA[ (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});// ]]>