Arsenal

Wooter onder de indruk: “Ajax O16 is gewoon een toplichting”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nordin Wooter heeft de eerste seizoenshelft Ajax O16 onder zijn hoede. De jeugdtrainer is onder de indruk van zijn ploeg. Vorig seizoen begon hij in de eerste seizoenshelft Ajax O15 te trainen om vervolgens na de winterstop aan het roer te staan van Ajax O16. Dit jaar is dat omgekeerd. “Op die manier kom je beter met alle spelers in aanraking. Je leert ze zo beter kennen. We proberen alle spelers zo breed mogelijk op te leiden en het wisselen van trainers maakt daar onderdeel van uit. Dat is prima”, vertelt Wooter in gesprek met Ajax Life.

Cerny scoort, Sierhuis maakt rentree en Ajax O16 verslaat HSV

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dinsdag kwamen er wederom een hoop Ajacieden in actie. Naast de internationals speelden Ajax O16 (tegen HSV O16) en Ajax O19/Jong Ajax (tegen Almere City) een oefenwedstrijd.

Vaclav CernyVaclav Cerny kwam dinsdagmiddag in actie voor Tsjechië O21. De 19-jarige aanvaller wist al na acht minuten het net te vinden tegen de Wit-Russen, die in de 93e minuut nog gelijk zouden maken.

Ajax indien het zich plaatst voor Europa League groepshoofd

Bron: ajaxfanzone.nl

Wanneer Ajax zich aanstaande donderdag ten koste van Rosenborg BK weet te plaatsen voor de Europa League zal het bij de loting vrijdag ingedeeld worden als groepshoofd. Ajax heeft een dergelijk hoog UEFA-coëfficiënt (67.212), waardoor het hoe dan ook in pot 1 terecht zal komen bij de loting.

Daardoor ontloopt Ajax clubs als Arsenal, Olympique Lyon, Villarreal en SS Lazio en, als die club zich weet te plaatsen; AC Milan. Ajax moet wel eerst een 0-1 thuisnederlaag tegen Rosenborg BK goed maken. De wedstrijd in Trondheim begint donderdag om 20.45 uur.

Pages

Subscribe to Arsenal