Namen De Jong en Van der Vaart gevallen maar Ajax schakelt door

Bron: ajaxfanzone.nl

Frank de Boer heeft de wens uitgesproken dat hij in de lopende transferperiode het liefst een extra spits naar Ajax ziet komen, maar dan wel iemand die er direct staat en een grote toevoegende waarde heeft in de jacht op de landstitel. Hierdoor heeft de trainer een streep gezet door een eventuele terugkeer van Siem de Jong of Rafael van der Vaart. Beide spelers werden genoemd als eventuele versterking.

‘Het klopt dat wij aan Siem de Jong hebben gedacht want hij kent de club als geen ander. Echter geeft hij de voorkeur aan een positie op het middenveld en daar heb ik spelers genoeg momenteel. Ik betwijfel of hij een half jaar bij ons in de spits wil spelen. Tevens hebben wij opnieuw aan Van der Vaart gedacht die het momenteel niet naar zijn zin heeft bij Betis Sevilla. Rafael heeft echter al een tijdje niet gespeeld en heeft dus eerst weer wedstrijden nodig om fit te worden. Wij zoeken op dit moment iemand die er direct staat en er klaar voor is’.

Bron: VI

Likes(74)Dislikes(4)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/01/15/namen-de-jong-en-van-der-vaart-gevallen-maar-ajax-schakelt-door/

Gegevens