Cerny bij de selectie, Sanogo terug, Van Rhijn ontbreekt

Bron: www.ajaxlife.nl

Cerny maakt promotie van De Toekomst naar de Arena. © Pro Shots

Als gevolg van verschillende blessures in de voorhoede is Vaclav Cerny bij de selectie gehaald. Cerny zelf is op zijn beurt net op tijd hersteld voor Ajax - SC Cambuur. De kans is groot dat hij op de bank begint, net als Yaya Sanogo. De spits is eindelijk vrij van liesklachten.

De voorbereiding op een wedstrijd is voor Frank de Boer wel eens vlekkelozer verlopen. Er is grote onrust bij Ajax, de aanslagen in Parijs en bijbehorende angst zorgt voor veel afleiding en dan wordt het ook nog een flink puzzelen met de opstelling.

De trainer kan geen beroep doen op Richedley Bazoer en Anwar el Ghazi, die er waarschijnlijk beiden nog twee weken uit liggen. Ook voor Daley Sinkgraven komt het treffen met Cambuur te vroeg. Er blijft weinig spoeling over op de vleugel en dus komt Cerny in beeld.

Een blik op de selectie leert ook dat Sanogo weer eens van de partij is. De spits stond lange tijd buitenspel met een blessure aan zijn lies. Er bestond constant hoop dat hij op korte termijn weer in actie kon komen, maar dit werd uiteindelijk toch de lange termijn.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18697