Ajax blameert zich wederom tegen Rapid

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft zich niet gekwalificeerd voor de vierde voorronde van de Champions League. In eigen huis was Rapid Wien dinsdagavond met 2-0 te sterk voor het ensemble van trainer Frank de Boer. Ajax zal zich nu moeten focussen op plaatsing in de Europa League.

Al binnen een kwartier stonden de Amsterdammers op een 0-1 achterstand. Het was Robert Beric die namens de uitploeg de openingstreffer op het scorebord zette. Na geklungel van Daley Sinkgraven kon Rapid profiteren; Beric kopte compleet ongedekt de eerste bal van de avond in het net. Ajax probeerde wat terug te doen, maar het waren slechts speldenprikjes.

Zo poeierde Viktor Fischer vanaf ongeveer achttien meter, maar de bal draaide weg van het doel. Vijf minuten voor de rust kreeg Louis Schaub alle ruimte om de score te verdubbelen en op randje zestien deed hij dat dan ook: 0-2. Dit was tevens de ruststand. Pas na de rust was Ajax eindelijk in staat iets te doen aan de achterstand.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/89292/ajax-blameert-zich-wederom-tegen-rapid