A-jeugd wint wedstrijden op De Toekomst

Ajax A2 - PEC Zwolle A1 4-2Ajax kende in de eerste helft weinig moeite met PEC. Al na vier minuten kwamen de jonge, felle Ajacieden op voorsprong via Dani de Wit. De score werd verdubbeld door Ottar Magnus Karlsson, die een magnifieke vrije trap van Vince Dekker verzilverde. Na de rust tekende Samet Bulut met een kopbal voor de 3-0.

Daarna kwam PEC in de wedstrijd. Binnen tien minuten kwamen de Zwollenaren op 3-2, maar Karlsson liet Ajax opgelucht ademhalen door na een prima aanval succesvol af te ronden. Beide ploegen toucheerden het aluminium voor de 4-2, maar uiteindelijk was het dus Ajax dat aan het langste eind trok.

Opstelling Ajax A2: Meendering, Mazraoui, Bakboord, De Ligt, Kurban, Vissers, Sierhuis, Dani de Wit, Hakimzadeh, Karlsson en DekkerWissels Ajax A2: Grim, Bulut en Koks

Doelpunten:1-0 04' Dani de Wit2-0 36' Ottar Magnus Karlsson3-0 60' Samet Bulut3-1 70' Buitenhuis3-2 78' Heerkes4-2 80' Ottar Magnus Karlsson