De Boer: 'Ik dacht, waar doen we het allemaal voor?'

Bron: www.vi.nl

Ajax-trainer Frank de Boer ontstak zondagavond tijdens de bekerfinale twee keer in woede. De vier jaar lang zo succesvolle coach, ergerde zich mateloos aan het vuurwerk en vervolgens aan het spel van zijn eigen ploeg. Ajax leed tegen PEC Zwolle een onthutsende 5-1 nederlaag.

'Ik was woedend vanwege het vuurwerk én vanwege het vertoonde spel',verklaarde De Boer dan ook in gesprek met Voetbal International. 'Na het oponthoud was het bekerfinalegevoel echt even weg bij mij. Ik ging weer op de bank zitten en dacht bij mezelf: waar doen we het eigenlijk allemaal voor? Maar je kunt niet blijven hangen in dat gevoel. Ik heb de knop snel omgezet en ben me weer met de wedstrijd gaan bezighouden. Maar ja, daar werd ik niet veel vrolijker van.?

De dubbele deceptie zal de beslissing over zijn contract bij Ajax niet negatief beïnvloeden. 'Een paar idioten gaan mijn toekomst niet beïnvloeden. Ik baal ontzettend van wat er is gebeurd, maar ik laat mijn plezier in het werken bij Ajax niet verpesten. Daar is dit een veel te mooie club voor.'

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/de-boer-ik-dacht-waar-doen-we-het-allemaal-voor.htm

Gegevens