Ajax eindelijk weer eens naar halve finale bekertoernooi

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft eindelijk weer eens de halve finale van de KNVB Beker bereikt. Het trof opnieuw sc Heerenveen en dit keer werd wel eenvoudig gewonnen: 3-1.

Ten Hag koos voor wat wijzigingen ten opzichte van het competitieduel. Zo keerde Onana terug onder de lat, speelde Blind als linksback en Mazraoui op het middenveld. En met succes. Al na iets meer dan 2 minuten liet Ajax de ruim 40.000 aanwezige supporters juichen. Mazraoui ramde de bal binnen na een voorzet van Tadic. Er stond pas iets meer dan een kwartier op de klok toen de Amsterdammers er ook al 2-0 van maakten. Een corner van Ziyech bleek hangen in het strafschopgebied, waarna Van de Beek de bal kon intikken.

Mazraoui maakte een sterke indruk op het middenveld, maar moest wel al vroeg zijn wedstrijd staken. Hij raakte geblesseerd en werd gewisseld voor Lasse Schöne. Ajax ging door met waar het mee bezig was. Ziyech was duidelijk gretig en haalde een paar keer goed uit, maar wist niet te scoren. Van de Beek wist dat voor rust nog wel een tweede keer.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajax-eindelijk-weer-eens-naar-halve-finale-bekertoernooi/