Driessen: ‘Het ontbreken van empathisch vermogen in de top van Ajax geeft te denken’

Bron: ajaxfanzone.nl

Valentijn Driessen haalt in zijn column in De Telegraaf hard uit naar Ajax. De chef sport van De Telegraaf kan zich totaal niet vinden in de woorden dat Ajax een grote familie zou zijn en neemt Amin Younes als voorbeeld. “Younes werd door iedereen binnen Ajax als een geweldig mannetje en dito prof beschouwd. Zijn werkethiek werd als voorbeeld gesteld. Zo iemand verdient bij een ’faux pas’ een arm om de schouder en niet een trap na door hem zelfs in het tweede geen speelminuut te gunnen,” aldus Driessen. “Van voetbaljongens in een directie verwacht je dat ze persoonlijke bedenkingen of rancune opzij zetten in het belang van de speler, en tevens in het belang van Ajax.”

Driessen vervolgt: “Inmiddels speelt zich een diep menselijk drama af voor Younes. Na een geblokkeerde transfer en een betwiste transfer wordt hij de laatste drie maanden van zijn contract als klein individu nog even door het grote Ajax vermorzeld. Het is dezelfde ’warme’ familie die Dennis Bergkamp op non-actief stelde en volledige radiostilte hanteert. Zo’n beeld moet je niet willen uitstralen als Ajax zijnde,” geeft de chef sport aan.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/04/06/driessen-het-ontbreken-van-empathisch-vermogen-in-de-top-van-ajax-geeft-te-denken/