Ajax Life 12: Trainen met Ten Hag, Neres en de klassieker

Bron: www.ajaxlife.nl

Om alvast lekker warm te draaien voor Feyenoord-thuis valt Ajax Life 12 twee dagen voor de beladen klassieker op de mat bij onze trouwe leden. Daarin blikken we met Erik ten Hag terug op het trainingskamp in Portugal en spreken we uitgebreid met David Neres, Ajax’ beste man voor de winterstop.

Slechts twee weken had Erik ten Hag in aanloop naar de klassieker. Waar legde hij in Zuid-Europa de accenten op? Wat gaat er goed en welke verbeterpunten ziet hij? We schoven aan voor een gesprek en maakten een samenvatting van twaalf thema’s.

David Neres speelde zichzelf in de eerste seizoenshelft naar een onomstreden basisplaats. De Braziliaan speelt goed en heeft prima statistieken. Desondanks moet het beter. Een interview over zijn doelen, zijn ‘klik’ met Hakim Ziyech, Kamp Seedorf en zijn toekomst in de eredivisie.

Onze huiscartoonist Joep Bertrams blikt op geheel eigen wijze terug op de manier waarop Marc Overmars zich momenteel manifesteert binnen Ajax. Daarnaast zijn we benieuwd hoeveel jij van de nieuwe hoofdtrainer weet. Test je kennis in onze speciale Erik ten Hag Quiz.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23284