Winterstop

Ajax Life 12: Trainen met Ten Hag, Neres en de klassieker

Bron: www.ajaxlife.nl

Een doelpunt en drie assists in zijn eerste klassiekers. Wat gaat Neres zondag doen? © Ajax Life

Om alvast lekker warm te draaien voor Feyenoord-thuis valt Ajax Life 12 vandaag twee dagen voor de beladen klassieker op de mat bij onze trouwe leden. Daarin blikken we met Erik ten Hag terug op het trainingskamp in Portugal en spreken we uitgebreid met David Neres, Ajax’ beste man voor de winterstop.

Lees Ajax Life 12 en win gesigneerd shirt van Neres

Bron: www.ajaxlife.nl

Neres zette speciaal voor leden van Ajax Life een krabbeltje op een shirtje! © Pro Shots

In de twaalfde editie van de Ajax Life-krant staat een fllink interview met David ‘Samba’ Neres. Zoals trouwe leden inmiddels weten, geven we bij het verschijnen van elke nieuwe editie een gesigneerd shirt weg. Ditmaal van onze flamboyante aanvaller.

Sowieso is het interview met Neres zeer de moeite waard, maar Ajax’ publiekslieveling zette tijdens het trainingskamp in Portugal uiteraard ook zijn krabbel op een shirtje.

Win kaarten voor Ajax - Feyenoord!

Bron: www.ajaxlife.nl

Klasse Lasse. Komende zondag op herhaling? Wat ons betreft graag! © Pro Shots

Zondag is de klassieker. De enige echte. De spanning stijgt. Jij kunt er als lid van Ajax Life bij zijn, als je meedoet aan onze prijsvraag!

We willen natuurlijk altijd dat dat Ajax wint, maar nu nog meer dan anders. Feyenoord komt op bezoek in de Johan Cruijff Arena en dat is een fijne pot om de winterstop mee af te sluiten, naar onze bescheiden mening.

Pages

Subscribe to Winterstop