Selectie tevreden met nieuwe trainer: “Moet nog wel een liedje zingen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De selectie van Ajax is blij met hun nieuwe trainer Erik Ten Hag. Afgelopen zondag stond de opvolger van Marcel Keizer voor het eerst met zijn spelers op het trainingsveld.

Het was gelijk een pittige training, dus dat was goed”, vertelt Lasse Schöne aan Telesport. “De zweep erover? Nee, helemaal niet. Even al het kersteten eruit werken. Wat zijn doelstellingen zijn? Dat lijkt me duidelijk. Kampioen worden.”

Ten Hag sprak de spelers van Ajax zondag kort toe. “Dat we lekker gingen trainen en een paar van zijn normen en waarden”, zegt Frenkie de Jong. “Gewoon wat algemene praatjes. Wat zijn normen en waarden zijn? Dat moet je maar aan hem vragen. Ik denk niet dat hij daar zo blij mee is als ik dat nu zeg.”

“Het was prima. Hij heeft zijn zegje gedaan en hoe hij het ongeveer wil”, vertelt Joël Veltman ”Het was pas één training, maar tot nu toe is het goed. Hij heeft gezegd dat hij er zin in heeft, samen met Alfred. Dat was mooi. Of hij al een liedje heeft gezongen? Nee, nog niet. Maar misschien kunnen we dat er nog even ingooien.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/selectie-tevreden-met-nieuwe-trainer/