Bakker en Lang bij Jong, blessure Cassierra

Bron: www.ajaxshowtime.com

Noa Lang is vrijdagavond weer terug in de selectie van Jong Ajax. De middenvelder was enkele weken afwezig, maakte vervolgens zijn rentree, maar is nu na een kleine terugslag opnieuw terug. Ook Mitchel Bakker maakt deel uit van de selectie van Michael Reiziger, die Mateo Cassierra moet missen.

De Colombiaan heeft last van zijn bovenbeen en kan om die reden niet spelen tegen MVV. Cassierra maakte een week geleden nog deel uit van de selectie van het eerste, dat met 5-1 won van Roda JC. Ondanks de veilige voorsprong gunde Marcel Keizer Cassierra echter geen minuten. Minuten maakte hij vooralsnog vooral bij Jong Ajax, waarvoor hij in veertien duels negen keer scoorde.

Lang kwam dit seizoen pas tot drie optredens bij de beloften. In augustus viel hij in tegen Cambuur (1-2 winst) en vervolgens raakte hij geblesseerd aan de rug. Tegen FC Eindhoven (2-3 winst) maakte hij zijn rentree en tegen De Graafschap (0-5 verlies) startte hij in de basis. In een oefenwedstrijd tegen Katwijk kreeg Lang echter weer wat last van de rug. Tegen MVV gaat hij het na een goede trainingsweek weer oppakken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108881/bakker-en-lang-bij-jong-blessure-cassierra