“Die vreugde zie je ook bij supporters terug”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lasse Schöne is blij met de steun die de selectie kreeg afgelopen zondag in Heerenveen. Een lastig duel werd verdiend gewonnen, maar de vreugde in zowel de spelersgroep als bij de supporters was groot. “Onze vreugde na het laatste fluitsignaal zei wel genoeg. We zijn ook blij als groep. Dat zie je ook bij de supporters terug. Zij hebben ons weer negentig minuten lang gesteund. Die samenwerking is mooi”, complimenteert de Deen de meegereisde supporters tegenover Ajax Life.

Hoewel het een moeizame wedstrijd was, vond de middenvelder de zege terecht. “We hadden aardig wat kansen, vijf keer konden we van vijf meter uithalen. Gelukkig maakte Davy ‘m wel. We hadden in de eerste helft nog wat moeite met de druk: zochten te snel de lange bal, terwijl de ruimte er wel lag.”

Sinds de zeperd tegen Rostov eind augustus heeft Ajax geen wedstrijd meer verloren. Sterker nog, het begint met de week beter te voetballen. “We zitten wel in een flow. Dan durf je bepaalde dingen, zoals bij het doelpunt. We lieten vandaag alleen na de 0-2 te maken.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/schone-vreugde-zie-ook-supporters-terug/