Van der Sar geeft toe: “Ziyech gehaald vanwege Rostov”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Het was een bijzonder verhaal afgelopen zomer. Eerst zou Ajax Hakim Ziyech niet gaan halen want ‘waren er genoeg middenvelders’, toen beleefde Ajax een bijzonder slechte anderhalve week met een verlies tegen Willem II, een gelijkspel tegen Roda, maar bovenal de uitschakeling in de voorronde van de Champions League tegen Rostov. Ineens haalde Ajax toen Ziyech wel.

Volgens Overmars omdat er middenvelders van Ajax leken te vertrekken, maar Edwin van der Sar heeft nu bevestigd wat iedereen eigenlijk al wist wat dat betreft; Overmars loog, Ajax was in paniek. “Ja, die anderhalve week kwamen wel in het negatieve te staan”, aldus Van der Sar bij De Tafel Van Kees. “Uiteraard wisten we dat Ziyech een hele goede voetballer was, één van de betere op de Nederlandse velden. Je kijkt ook naar wat je in je eigen selectie hebt en dat er een nieuwe trainer zit die met spelers moet werken. En van daaruit, na Rostov inderdaad, mis je toch wat in het elftal en vandaar dat de aankoop van Hakim is gekomen.”

Forum: Hakim Ziyech

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/10/23/van-der-sar-geeft-toe-ziyech-gehaald-vanwege-rostov/