[Verslag] Ajax wint met miniem verschil van Standard Luik: 1-0

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax is erin geslaagd ook de tweede Europese groepswedstrijd te winnen. In de eigen ArenA werd de huidige nummer 3 van België, Standard Luik met 1-0 verslagen. Ziyech was er niet bij, wegens zijn schorsing na de rode kaart tegen Panathinaikos.

De wedstrijd begint met slecht zicht, omdat de Standard-aanhang vuurwerk afsteekt. Er wordt ook vuurwerk naar beneden gegooid, waar gezinnen met kinderen zitten.. Als de mist wat is opgetrokken heeft Ajax het betere van het spel. Kansen komen er ook, maar Traoré, Klaassen en ook Sanchez hebben het vizier niet op scherp staan. Toch komt de goal er wel als Traoré goed meegeeft aan Dolberg. De spits in vorm schiet prima binnen. Ajax op voorsprong: 1-0! Waar je zou verwachten dat Ajax gaat doorpakken, zoals de afgelopen week ook lukte in wedstrijden, gebeurt dat nu niet. Standard Luik komt beter in de wedstrijd, maar Onana hoeft nog niet echt reddend op te treden. Ajax gaat met een voorsprong de rust in.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/09/29/verslag-ajax-wint-met-miniem-verschil-van-standard-luik-1-0/