Prima generale A1; ook B1, B2 en C1 winnen

De hoogste jeugdteams van Ajax kenden een prima zaterdag. Zo wist de C1 van Ajax op bezoek bij SC Heerenveen met 1-4 te winnen, terwijl de B1 bij NEC/FC Oss B1 met 1-2 wist te winnen. In eigen huis was Ajax B2 te sterk voor FC Volendam (6-2), terwijl de A1 een goede generale kende voor de Youth League-wedstrijd van woensdag. Het elftal van Aron Winter won met 3-0 van SC Heerenveen A1.

FT | SC Heerenveen C1 - Ajax C1 (1-4)De C1 van Ajax heeft, mede dankzij een goede tweede helft, met 1-4 weten te winnen bij SC Heerenveen C1, dat vrijwel de hele wedstrijd speelde op de counter. De jonge Amsterdammers kwamen in het begin van de wedstrijd nog wel op achterstand toen Drouiech de Friezen op voorsprong bracht, maar al snel zorgde Naci Ünuvar voor de gelijkmaker. Diezelfde Ünuvar dacht Ajax nog voor rust op 1-2 te brengen, maar zijn doelpunt werd afgekeurd.