Mooi voetballend Jong Ajax boekt grootste overwinning

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Jong Ajax heeft vanavond Achilles ’29 met 7-1 verpletterd op De Toekomst. Cassierra was de grote man met vier doelpunten. De eerste keer dat een Ajacied een kwartet goals maakt in de Jupiler League.

De 19-jarige Colombiaan maakte zijn debuut voor het team van trainer Marcel Keizer. De spits was scherp en zorgde voor de 2-1, 3-1, 4-1 en 6-1. Donny van de Beek (1-1), Vaclav Cerny (5-1) en Abdelhak Nouri (penalty, 7-1) maakten de andere doelpunten. De overwinning was de grootste van Jong Ajax sinds de ploeg toetrad tot de Jupiler League. Tot deze avond waren de 5-1 (tegen Jong FC Twente) en twee keer 4-0 (tegen Helmond Sport en VVV-Venlo) de grootste overwinningen voor de op één na hoogste ploeg van Ajax.

Opstelling Jong Ajax: Boer, Zeefuik, De Ligt (Lartey Sanniez 70′), Eiting, Dankerlui (Savastano 78′), De Jong, Nouri, Van de Beek, Cerny, Cassierra, Clement (Bergsma 85′)

Wissels: Alblas, Bergsma, Lartey Sanniez, Savastano, Mazraoui, Dekker, El Idrissi

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/09/12/mooi-voetballend-jong-ajax-boekt-grootste-overwinning/