Transfernieuws: Chelsea heeft zinnen gezet op Romelu Lukaku en John Stones

Bron: www.nieuwslog.nl

Chelsea staat momenteel slechts negende in de Premier League, wat het slechtste resultaat is sinds de club uit Londen in handen kwam van Roman Abramovich in 2003. Abramovich realiseert zich dat er wat moet gebeuren, en wil graag investeren in nieuwe spelers. De Belg Romelu Lukaku en Engelse international John Stones staan hoog op zijn lijstje.

De Engelse tabloid Daily Star meldt dat Abramovich een budget van £90 miljoen heeft vrijgemaakt om een transfer van Romelu Lukaku en John Stones van Everton naar Chelsea te bekostigen.

Romelu Lukaku

Aan Lukaku zou nu een prijskaartje hangen van £50, wat erg zuur is voor Chelsea, omdat ze de spits twee jaar geleden voor £28 miljoen aan Everton verkochten. Lukaku werd destijds verkocht omdat hij totaal niet kon opschieten met Jose Mourinho. Aangezien Mourinho dit seizoen is ontslagen lijkt niks een weg terug naar Chelsea in de weg te staan.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1252507-transfernieuws-chelsea-heeft-zinnen-gezet-op-romelu-lukaku-john-stones/