Ajax verhuurt ook Menig aan PEC Zwolle

Bron: www.ajaxlife.nl

Menig moet bij PEC het grote werk leren aankunnen. © Pro Shots

Queensy Menig komt komend seizoen op huurbasis uit voor PEC Zwolle. De buitenspeler komt niet in aanmerking voor een basisplaats en daarom is het beter om elders ervaring op te doen. Dezelfde route wordt al bewandeld door Sheraldo Becker.

Becker werd tijdens de winterstop tijdelijk afgestaan aan PEC en dit beviel het trio partijen zo goed dat de afspraak met een seizoen werd verlengd. Die positieve ontwikkelingen zijn ook Menig niet ontgaan. En dus was iedereen er snel uit toen deze kans zich voordeed.

Het is de bedoeling dat de negentienjarige Menig zoveel mogelijk speelminuten gaat maken bij subtopper PEC om vervolgens sterker terug te komen bij Ajax. Hij maakte sinds 2007 deel uit van de opleiding en was vorig seizoen vaste kracht bij Jong Ajax.

Menig mocht ook al een beetje snuffelen aan het eerste elftal. Hij debuteerde in de KNVB-bekerwedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeer, die met 0-9 werd gewonnen. Volgens goede traditie slaagde hij erin zijn debuut te bekronen met een doelpunt. Menig staat inmiddels op vijf duels namens het eerste.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17896