Schuivende dakplaten oorzaak sneeuw in ArenA

Bron: ajax1.nl

Er lijkt een gat in het dak van de Amsterdam ArenA te zitten. Tijdens de wedstrijd Ajax – Feyenoord van afgelopen zondag viel er in de 88e minuut opeens sneeuw naar beneden, terwijl het dak dicht zat. De wisselspelers van Ajax en Feyenoord, die in de nieuwe stijl dug-outs zaten, kwamen onder een kleine laag sneeuw te zitten, net als trainers Frank de Boer en Ronald Koeman.

Pol van Boekel, arbiter van dienst bij De Klassieker, checkte de situatie, maar liet doorspelen na gezien te hebben dat de situatie meeviel. Beveiligers zorgden er na het laatste fluitsignaal voor dat niemand onder het gat in het dak liep. Na de wedstrijd werd er dringend verzocht om het stadion zo snel mogelijk te verlaten.

Volgende week speelt Ajax een uitwedstrijd tegen Vitesse. Er kan dus in alle rust gekeken worden naar het dak van het Amsterdamse stadion. Ajax won de wedstrijd overigens met 3-0 door twee doelpunten van Viktor Fischer en een intikker van clubtopscoorder Siem de Jong. Ajax komt door de winst op één punt van koploper FC Twente te staan.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/gat-in-het-dak-van-de-amsterdam-arena/