Overtuigend spelend Ajax zet grote stap

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft woensdagavond een goede stap gezet richting de volgende ronde op weg naar de Champions League. Tijdens het debuut van Dusan Tadic en de rentree van Daley Blind bleek Hakim Ziyech de absolute uitblinker aan Ajax-kant. De wedstrijd werd uiteindelijk met 2-0 gewonnen, maar die uitslag had vele malen hoger uit kunnen vallen. Vooral Klaas-Jan Huntelaar had het vizier niet op scherp.

FT | Ajax - Sturm Graz (2-0)Het eerste kleine kansje van de wedstrijd was te noteren voor Sturm Graz. Na een spelhervatting kon er gekopt worden, maar die bal verdween net over het doel van André Onana. Hierna was het tijd voor Ajax en in het bijzonder Hakim Ziyech. De Marokkaan speelde zijn tegenstander meerdere malen op prachtige wijze uit, maar de échte kansen kwamen er nog niet uit voort. Na een kwartier voetballen was het wel raak. Ziyech kreeg de bal, kapte uitstekend af met links en besloot uit te halen met rechts. De bal leek houdbaar voor doelman Jörg Siebenhandl, maar via hem verdween de bal in het doel: 1-0.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/114106/overtuigend-spelend-ajax-zet-grote-stap