Jong Ajax op titelkoers na 1-2 winst op FC Volendam

Jong Ajax kan het kampioenschap in de Jupiler League bijna niet meer ontgaan nadat de ploeg van trainer Michael Reiziger de uitwedstrijd tegen FC Volendam met 1-2 heeft gewonnen. Omdat achtervolgers Fortuna Sittard en NEC ook hun wedstrijd wisten te winnen blijft het spannend maar kan Jong Ajax volgende week in de thuiswedstrijd tegen MVV het kampioenschap grijpen. Dani de Wit schoot de ploeg van Michael Reiziger op voorsprong maar Volendam kwam vlak voor rust langszij door een doelpunt van Vlak. De wedstrijd leek in de tweede helft af te stevenen op een gelijkspel maar het was uiteindelijk Kaj Sierhuis die de winnende treffer wist te maken aan De Dijk.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Orejuela, Sidoel, Bergsma, Lartey-Sanniez (68. Sierhuis), Matusiwa, Bijleveld (83. Flemming), D. de Wit, Nunnely, Cassierra, Johnsen