Frenkie zegt over titelrace iets anders dan hij uitstraalt

Bron: www.ajaxlife.nl

Frenkie geeft niet op, maar dit straalt weinig vertrouwen uit... © Pro Shots

Als er iemand na het doelpuntloze gelijkspel met een donderwolk boven zijn hoofd rondliep, dan was het wel Frenkie de Jong. Waar de gemaakte verdediger ook ging, het slechte humeur reisde met hem mee. Hij zegt nog te geloven in de titel...

Door Kevin Van Nunen

Ajax benutte vorige week eindelijk een kansje om in te lopen op PSV en we maakten ons op voor een spannende eindsprint van seizoen 2017/2018, maar een week later is alles weer anders. Of, beter gezegd: terug bij het oude.

“We hebben de tweede helft prima gespeeld, met veel druk erop, maar de kansen niet afgemaakt. ADO moest steeds verder terug en daardoor verdween de ruimte achter de verdediging. Het is deels de verdienste van ADO, maar wij moeten thuis sowieso winnen,” aldus Frenkie tegenover Ajax Life.

Het lukte niet om te winnen van ADO Den Haag. Ondanks diverse goede kansen kreeg Ajax de bal er niet in en dus bleef het 0-0. Opvallend is dat Ajax vorige week, tegen PEC Zwolle, zijn beste wedstrijd onder Erik ten Hag speelde. PEC wil zelf ook voetballen, ADO niet.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23556

Gegevens