Younes helpt Jong Ajax aan koppositie

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft maandagavond de koppositie gegrepen in de Jupiler League. Amin Younes was belangrijk in een pover duel tegen Helmond Sport: 2-0. Victor Jensen maakte zijn eerste goal in het betaalde voetbal.

Op Sportpark de Toekomst had coach Michael Reiziger de beschikking over Luis Manuel Orejuela, Carel Eiting, Dennis Johnsen, Mateo Cassierra en Amin Younes. Laatstgenoemde speelde niet heel gelukkig, maar was bij vlagen op zijn manier dreigend. Een heerlijke solo werd net niet tot goal verwerkt, maar even daarvoor lag de bal wel in het mandje. Younes ging naar binnen en krulde de bal fraai in de verre hoek.

Het was het hoogtepunt in een eerste helft waar Helmond gevaarlijk werd na geklungel in de Jong Ajax-defensie, maar verder kwamen de beloften niet in de problemen. Na de thee had Cassierra een uitgelezen mogelijkheid om de score te verdubbelen, maar de spits verzuimde een op een succesvol af te ronden en schoof de bal naast.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/110418/younes-helpt-jong-ajax-aan-koppositie