Ajax O19 zonder moeite langs FC Groningen O19: 6-0

Ajax O19 heeft zaterdagmiddag met 6-0 gewonnen van FC Groningen. Victor Jensen (2), Brian Brobbey, Martijn Kaars (2) en Jasper Ter Heide waren trefzeker.

Brian Brobbey startte voor het eerst in de basis bij Ajax O19. De sterke 15-jarige spits wist zijn basisdebuut na 30 minuten op te luisteren met een goal: hij schoot een penalty koeltjes binnen (2-0). Victor Jensen had zijn ploeg na ruim twaalf minuten spelen al op voorsprong gebracht. De Deen schoot op slag van rust ook de 3-0 tegen het net.

Na rust wisten Ter Heide (schot van afstand) en Kaars (geplaatst schot en schot van afstand) de score verder uit te breiden naar een 6-0-zege. Volgende week staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. De ploeg van John Heitinga gaat dan op bezoek bij ADO Den Haag O19.

Wedstrijdverloop Ajax O19 – FC Groningen O19:‘12. 1-0 Jensen‘31. 2-0 Brobbey (Pen.)‘44. 3-0 Jensen’70. 4-0 Ter Heide’75. 5-0 Kaars’77. 6-0 Kaars