“Dit wordt belangrijkste wedstrijd uit onze carrière”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt kijkt met vertrouwen uit naar ‘de belangrijkste wedstrijd uit zijn carrière’. Volgende week neemt Ajax het in Stockholm op tegen Manchester United. “Ik denk dat als je in de finale speelt elk team een kans heeft, welk team je ook bent. Aan ons de taak om zo goed mogelijk te spelen woensdag. We moeten het United zo lastig mogelijk maken en dan kunnen we hopelijk die cup mee naar Amsterdam toe nemen. Dat zou dit jaar wel helemaal af maken. Dat zou echt geweldig zijn”, vertelt het talent voor de camera van FOX Sports.

De verdediger is realistisch over zijn kansen en blijft bescheiden. “Ik heb de laatste wedstrijden wel gespeeld, dus ik snap dat je zegt dat het logisch zou zijn dat ik in de finale ook zou spelen. Maar je weet het nooit. Er kan wat gebeuren op het trainingsveld, of met andere jongens. Het is altijd afwachten of je speelt. Als ik moet spelen, dan ben ik er klaar voor.”

Donderdag begonnen de Ajacieden aan de eerste training voor de Europa League finale. “Deze week gaan we alle puntjes op de ‘i’ zetten en ons voorbereiden op tot nu toe de belangrijkste wedstrijd uit onze carrière. Voor mij zeker, ja”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ligt-wordt-belangrijkste-wedstrijd-carriere/