Warmerdam had Neres in de zak: “Bij Ajax weten ze wat ik kan”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Django Warmerdam staat tot 2018 onder contract bij Ajax. Warmerdam wordt dit seizoen verhuurd aan PEC Zwolle en gisteren was de 21-jarige linksback even terug in Amsterdam voor een oefenduel. Ajax – PEC Zwolle eindigde in 1-1. 

“Ik had Neres totaal in mijn zak”, zegt Warmerdam met een knipoog tegen De Stentor. “Maar ik moet ook eerlijk zeggen dat hij aanvallend niet heel veel deed. Dat neemt niet weg dat ik voor mezelf een lekkere wedstrijd hebben gespeeld. Deze potjes liggen alleen niet onder een vergrootglas.” De huurling hoopt volgend seizoen op een kans in Amsterdam. “Bij Ajax weten ze wat ik kan. Ik wil ook voor mijn kans gaan bij Ajax. Ik weet zelf wat ik kan en ik bewijs dat dit seizoen bij PEC Zwolle. Ik heb de jeugdopleiding doorlopen bij Ajax en dan droom je er wel van om door te stoten naar het eerste elftal. Daar ga ik de komende jaren voor”, aldus Warmerdam.

Forum:  Ajax: Seizoen 2016/17

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/03/24/warmerdam-had-neres-in-de-zak-bij-ajax-weten-ze-wat-ik-kan/