LIVE 14.30u: Ajax A1 - SC Heerenveen A1 (2-0)

Dit is het livetopic voor alle jeugdduels van zaterdag 24 september. De C1 van de Amsterdammers trappen de dag af met een uitduel in Heerenveen in duel met hun leeftijdsgenoten. Vervolgens spelen de B1 en de B2 tegen respectievelijk NEC en FC Volendam. De middag wordt afgesloten door het vlaggenschip van de jeugdopleiding, de A1 treedt dan aan tegen SC Heerenveen A1.

FT | SC Heerenveen C1 - Ajax C1 (1-4)De C1 van Ajax heeft, mede dankzij een goede tweede helft, met 1-4 weten te winnen bij SC Heerenveen C1, dat vrijwel de hele wedstrijd speelde op de counter. De jonge Amsterdammers kwamen in het begin van de wedstrijd nog wel op achterstand toen Drouiech de Friezen op voorsprong bracht, maar al snel zorgde Naci Ünuvar voor de gelijkmaker. Diezelfde Ünuvar dacht Ajax nog voor rust op 1-2 te brengen, maar zijn doelpunt werd afgekeurd.