Bosz: “Hebben weer niet goed gevoetbald”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Peter Bosz was na afloop van de Europa League-wedstrijd tegen Athene blij met de overwinning van zijn ploeg. Het spel van zijn ploeg stemde Bosz echter nog niet tevreden. In Athene kwam Ajax al na vijf minuten op achterstand. Uiteindelijk kon Ajax via Traoré en Riedewald toch nog drie punten binnenslepen.

Bosz geeft tegenover Voetbal International aan dat toen zijn ploeg durfde te gaan voetballen Ajax de bovenliggende partij werd. “De schrik sloeg me om het hart. We wisten dat zij fanatiek zouden beginnen, maar eigenlijk was er niks aan de hand. Die voorzet verwerken we heel slecht, dat deed André Onana niet goed. Daarna waren we tien minuten van slag. Toen we echt durfden te gaan voetballen, kregen we grip en trokken we de wedstrijd naar ons toe.”

“De ploeg heeft echt veerkracht getoond. Dit is hoe Europees voetbal bedoeld is. Een oud stadion met een enorm fanatieke aanhang. Dan moet je de durf hebben om te voetballen. Deze wedstrijd kende meer sleutelmomenten. Maar het klopt dat vanaf het moment dat wij die goal scoorden wij de bovenliggende partij waren.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/bosz-weer-goed-gevoetbald/