De Boer: “Voor ons is €5,6 miljoen het maximum om uit te geven”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Frank de Boer is bezig aan zijn zesde seizoen als hoofdcoach bij Ajax en hij heeft het nog altijd naar zijn zin. De Ajax-fans hebben het wat minder naar hun zin, maar dat is slechts een detail.

“Het is helemaal niet normaal dat je zo lang bij een club blijft, maar ik ben heel blij met de manier waarop ik hier kan werken”, vertelt De Boer in de Volkskrant. Ajax kocht dit seizoen niet veel en dat is misschien een blessing in disguise, want als Overmars en De Boer iemand willen halen is het meestal een miskoop, duurkoop en/of een overbodige speler. “Voor ons is €5,6 miljoen het maximum om uit te geven. We hebben nog gekeken naar goede en ervaren spelers, maar zeiden in de winter: We doen het met de huidige selectie, waarvan meeste al international zijn.” De titelrace wordt morgen (voor)beslist en de conclusie zal dan waarschijnlijk zijn dat een goed aankoopbeleid ook de kampioen maakt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/03/19/de-boer-voor-ons-is-e56-miljoen-het-maximum-om-uit-te-geven/

Gegevens

Onderwerpen: Kampioen, Selectie, Transfers
Tags: Interviews
Clubs: PSV, AFC Ajax
Trainers: Frank de Boer