De Boer kraakt invloed RvC op transferbeleid

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dat Ajax in de winterstop op zoek gaat naar een extra spits is inmiddels geen geheim meer. Frank de Boer heeft echter te horen gekregen dat Marc Overmars eerst moet verkopen, wil Ajax überhaupt een spits halen. De trainer begrijpt niet dat de directeur spelersbeleid zich moet verantwoorden aan de Raad van Commissarissen. 

'Marc wil graag kopen, maar moet zich verantwoorden aan de rvc. Ik vind het ook heel vreemd dat de commissarissen zoveel invloed hebben op het transferbeleid van Ajax', begint De Boer in een interview met de NOS. Desondanks weet De Boer precies wat voor spits hij wil hebben. 

'We zoeken een speler die ons kampioen kan maken, in elk geval een speler die het verschil kan maken. Wij denken dat we heel veel in kleine ruimtes komen te spelen. Met een speler die het verschil kan maken, wordt de kans groter dat we op 8 mei met de schaal in onze handen staan', besluit de trainer.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/93271/de-boer-kraakt-invloed-rvc-op-transferbeleid