Bijzonder: Feyenoordfan Bellamy loopt stage bij Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

En zo is Bellamy zomaar een paar dagen op De Toekomst. © Pro Shots

Het gebeurt wel vaker dat Ajax een stagiair uit het buitenland over de vloer heeft. Sol Campbell vorig seizoen bijvoorbeeld nog, maar nu loopt er een bijzondere vogel rond: Craig Bellamy. Het gekke is dat Bellamy altijd hoog opgaf over rivaal Feyenoord.

De nu 36-jarige Bellamy zette in de zomer van 2014 een punt achter zijn loopbaan en richt zich nu op het trainersvlak. Hij is bezig om zijn diploma te halen en onderdeel daarvan is een stage. Het Algemeen Dagblad spotte hem maandag rond Jong Ajax - Sparta (1-1) op De Toekomst.

“Mijn manager heeft contacten met Marc Overmars,” verklaart Bellamy de bijzondere link tussen hem en Ajax. De aanvaller blijft een paar dagen in Amsterdam voor een kijkje in de keuken van De Toekomst.

De stage van Bellamy is een uitstekend voorbeeld van de eerste wet van Alderweireld. Het viel de Belg in zijn tijd als speler van Ajax op dat iedereen weliswaar een grote mond had, maar stiekem niets liever wilde dan het rood-wit van Ajax dienen zodra die kans zich voordeed.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18780