Toby Alderweireld

Oud-Ajacieden vechten voor plek in achtste finale

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vandaag is het erop of eronder voor vijf oud-Ajacieden in de laatste poulewedstrijd van het EK. Voor IJsland, België en Zweden is plaatsing voor de volgende ronde namelijk nog geen zekerheid.

Vanavond om 18:00 uur speelt het IJsland van Kolbeinn Sigthorsson de laatste poulewedstrijd. In groep F is alles nog mogelijk. IJsland staat tweede in met evenveel punten als nummer drie Portugal, maar heeft ook nog een kans om groepswinnaar te worden. Winst op Oostenrijk zal voor IJsland waarschijnlijk genoeg zijn om direct door te gaan naar de laatste zestien.

Sánchez: “Heel blij met mijn overstap naar Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Davinson Sánchez Mina is vandaag door Ajax gepresenteerd als tweede aankoop van deze zomer. De 20-jarige Colombiaan tekent in Amsterdam een contract voor vijf jaar en kijkt uit naar de komende tijd. “Hier kan ik me verder ontwikkelen. Dit is een prachtige dag voor mij. Ik ben heel blij dat ik de overstap naar Ajax heb gemaakt”, vertelt het talent op de officiële website van Ajax.

EK voetbal 2016: Selectie Rode Duivels met de Rugnummers van het Belgisch Elftal

Bron: www.nieuwslog.nl

Op 31 mei 2016 werd de officiële selectie van de Rode Duivels bekend gemaakt. Voor de bondscoach Marc Wilmots was dit wel een uitdaging. Vlak voor het EK waren er een aantal afmeldingen vanwege blessures. Spelers die tijdens de kwalificaties belangrijk waren kunnen hierdoor helaas niet mee.

Aan het team zijn daardoor een aantal verrassingen toegevoegd. Gelukkig bezit België op dit moment genoeg talent om nog steeds een uitstekend elftal mee te nemen naar het EK2016.

Pages

Subscribe to Toby Alderweireld