Toby Alderweireld

Feyenoord matst machteloos Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Terwijl Frank de Boer in de rust van de Klassieker voor de zoveelste keer dit seizoen aan een dood paard stond te trekken, nam de hoofdarchitect van het zelfverklaarde ‘Beste Ajax sinds jaren’, Marc Overmars vrolijk afscheid van Daley Blind en (rijkelijk laat, anderhalf jaar na zijn vertrek) Toby Alderweireld.

Volle Arena zwaait kampioenen Alderweireld en Blind uit

Bron: www.ajaxlife.nl

Ze zijn samen goed voor zeven landstitels, Toby Alderweireld en Daley Blind. En in de rust van de klassieker nam het tweetal afscheid van Ajax en zijn supporters. Beide verdedigers spreken hardop de hoop uit om ooit weer eens thuis te komen.

Als er iemand een kind van de club is, dan is het wel Blind. Daley ging als baby al mee met vader Danny en beleefde prachtige tijden. Zoals zo veel kinderen van de club waren er niet alleen maar prachtige tijden, maar ook donkere dagen.

Deze week op Ajax TV

Bron: www.ajax.nl

Deze week is er op Ajax TV aandacht voor Ajax 1, Jong Ajax, de Ajax Vrouwen en de Ajax-jeugdteams. Uiteraard wordt er uitgebreid teruggeblikt op de teleurstellend verlopen Klassieker (0-0) en het afscheid van Toby Alderweireld en Daley Blind. Later in de week gaat de focus op Vitesse - Ajax.

Ajax verliest koppositie uit oog na remise tegen Feyenoord

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax hield met moeite stand tegen Feyenoord.© Pro Shots

Soms moet je blij zijn met een 0-0. Gezien het wedstrijdbeeld mag Ajax niet mopperen dat er in de klassieker tegen Feyenoord niet werd gescoord. Zelf dwong de ploeg haast geen kans af, waar de Rotterdammers een paar enorme mogelijkheden niet verzilverden.

De eerste helft had Ajax weinig in te brengen. Het was niet het eenrichtingsverkeer als in De Kuip, maar Feyenoord had de betere kansen. Dat het 0-0 stond bij rust, mocht gerust opmerkelijk worden genoemd.

Pages

Subscribe to Toby Alderweireld