Toby Alderweireld

Oranje naar halve finale WK

ajax1.nl

Oranje heeft zich zaterdagnacht Nederlandse tijd geplaatst voor de halve finale van het WK in Brazilië. Pas in de strafschoppenserie maakte Nederland het verschil. Bondscoach Louis van Gaal plaatste een gedurfde wissel door Jasper Cillessen in de slotminuut van de verlenging (0-0) te vervangen door Tim Krul. Het pakte goed uit. Krul stopte twee strafschoppen, waardoor Oranje zich plaatste voor de halve finale.

België – Rusland: Opstelling Selectie Rode Duivels (met rugnummers)

www.nieuwslog.nl

Voor België is het WK officieel op gang gekomen, wel te verstaan met een overwinning op Algerije. Gemakkelijk ging het niet, maar dat is niet onbegrijpelijk. Voor het eerst sinds 2002 stond België weer op een wereldkampioenschap en dat bracht de nodige druk met zich mee. Die is nu van de ketel. De volgende tegenstander is Rusland. Wat zal Marc Wilmots doen? Stuurt hij ook nu dezelfde elf namen het veld in na veel kritiek op de eerdere prestaties?

Ajacieden uit heden en verleden present op WK

www.ajaxlife.nl

Dit bijzondere shirt vertelt het gevoel van Ajacieden op het WK.© Proshots

Er gaat niets boven clubvoetbal, maar de komende weken zijn ogen en oren toch echt gericht op het WK. De eindronde wordt ook nog eens gespeeld in Brazilië, waar bijna niets heiliger is dan een bal. Een mooie gelegenheid eens foto's op te diepen van internationals met een Ajaxverleden. Of heden.

Rode Duivels: Definitieve selectie België met Rugnummers (WK 2014)

www.nieuwslog.nl

De WK selectie van de Rode Duivels is er één om bijna bang van te worden. Normaal gesproken kijkt men alleen naar landen als Brazilië, Argentinië, Duitsland en Spanje, maar men vergeet een heel belangrijke deelnemer iedere keer weer op te noemen: België. De definitieve selectie van België voor het WK voetbal 2014 in Brazilië is een zeer sterk elftal met grote namen er in. Het ziet er naar uit dat dit land zomaar eens hoge ogen zou kunnen gaan gooien deze zomer.

Overzicht: (Ex-) Ajacieden op het WK

www.ajaxshowtime.com

Poule A: Maxwell (Brazilië) en Eyong Enoh (Kameroen).

Poule B: Jasper Cillessen (Nederland), Daley Blind (Nederland), Joël Veltman (Nederland), Nigel de Jong (Nederland), Wesley Sneijder (Nederland) en Klaas-Jan Huntelaar (Nederland).

Poule C: Geen (ex-)Ajacieden.

Poule D: Luis Suarez (Uruguay) en Nicolas Lodeiro (Uruguay).

Poule E, F en G: Geen (ex-)Ajacieden.

Poule H: Toby Alderweireld (België), Jan Vertonghen (België) en Thomas Vermaelen (België).

Vier op een rij – boek met komische tweets over het seizoen 2013

www.sthcrw.nl

Een leuk cadeau voor jezelf of om weg te geven: voetbalhumor in boekvorm opgebouwd uit tweets. Lekker underground en ongecensureerd vanuit de beleving van een Ajacied.Vier op een rij is een compilatie van komische tweets van @3HoogAchter over het seizoen 2013-2014.Onder leiding van Frank de Boer wordt Ajax voor de vierde maal op rij kampioen van Nederland.Dit boek is te koop als paperback voor slechts € 9,95.'Vier op een rij’ – Drie Hoog AchterMede dankzij het vertrek van de sterkhouders Eriksen en Alderweireld rook de concurrentie haar kans.

Pages

Subscribe to Toby Alderweireld