Toby Alderweireld

Alderweireld blij voor Ajax: “Mooi dat ik iets kan teruggeven”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Gisteren werd de transfer van Toby Alderweireld naar Tottenham Hotspur officieel. De Engelse club betaalde 16 miljoen euro aan de voormalige club van de ex-Ajacied, Atletico Madrid. Ook belangrijk nieuws voor Ajax want de Amsterdamse club pikt ook een financieel graantje mee.Ajax bedong in 2013 een doorverkooppercentage van vijftien procent op Alderweireld. Daarnaast heeft men recht op een solidariteitsbijdrage. Dat komt neer op 1,5 miljoen euro voor Ajax.

“Terecht dat Ajax meedeelt”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Toby Alderweireld is sinds deze week speler van Tottenham Hotspur. Ajax verdient nog een mooi zakcentje aan de Belg die tot 2013 bij Ajax speelde. “Terecht dat Ajax meedeelt”, zegt Alderweireld in De Telegraaf.

“Ik volg Ajax nog steeds op de voet en vind het logisch dat een club die heel veel moeite en arbeid in mij heeft gestoken ook aan het succes verdient. Het is mooi dat ik Ajax iets kan teruggeven voor al die mooie jaren.” Bij Tottenham komt Alderweireld weer samen te spelen met Jan Vertonghen en Christian Eriksen.

Alderweireld: ‘Terecht dat Ajax meedeelt in transfer’

Bron: ajaxfanzone.nl

 

Ajax verdient volgens De Telegraaf een bedrag van zo’n 1,5 miljoen euro aan de transfer van Toby Alderweireld van Atletico Madrid naar Tottenham Hotspur. De Belgische verdediger is er blij mee. “Terecht dat mijn oude club meedeelt. Ik volg Ajax nog steeds op de voet en vind het logisch dat een club die heel veel moeite en arbeid in me heeft gestoken ook aan het succes verdient. Het is mooi dat ik Ajax iets kan teruggeven voor al die mooie jaren.”

Pages

Subscribe to Toby Alderweireld