[Update] Ajax bevestigt verhuur Menig

Bron: www.ajaxshowtime.com

Queensy Menig speelt het komende seizoen op huurbasis voor PEC Zwolle. Bij de club uit Overijssel speelt ook een andere Ajax-aanvaller, Sheraldo Becker. Menig reageert verheugd op de verhuur aan de club van trainer Ron Jans.

'In overleg met Ajax is besloten dat het het beste is voor mijn ontwikkeling om verhuurd te worden dit jaar. Ik moet veel gaan spelen om me zo goed mogelijk te ontwikkelen', zo reageert de vleugelspits op de website van zijn managementbureau Forza Sports Group. 'Ik heb een heel goed gevoel overgehouden aan mijn gesprek met Jans. En daarnaast is Zwolle een goed voetballende ploeg die al jaren sterk meedoet in het linkerrijtje. Ik kijk ernaar uit om goed te presteren voor Zwolle en sterker terug te komen bij Ajax na dit seizoen. Zowel Ajax en ik willen dat ik slaag in het eerste van Ajax. En daar hoort deze stap bij.'

De negentienjarige Menig is een grote belofte en kreeg in de voorbereiding al speeltijd van trainer Frank de Boer. Hij leverde een fraaie assist op Davy Klaassen in het oefenduel met VfL Wolfsburg (1-1). Ook vorig seizoen kwam hij al enkele malen binnen de lijnen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/89104/update-ajax-bevestigt-verhuur-menig