‘In Engeland met verbazing gereageerd dat Ajax Sanogo wil huren; Heeft helemaal niets laten zien’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax hoopt met Yaya Sanogo een waardige stand-in te hebben binnen gehaald voor Arek Milik. Door Arsène Wenger wordt de jonge Fransman als ‘een top class player’ gezien, maar niet iedereen deelt die mening. Sami Mokbel, een journalist van de Daily Mail, heeft zijn twijfels over Sanogo.

Tegenover Metro verteld Mokbel dat de 22-jarige Fransman te boek staat als een ‘luie speler’ en dat de spelers van Arsenal ook allesbehalve onder de indruk waren van de voormalig jeugdspeler van AJ Auxerre. “In Engeland is met verbazing gereageerd dat Ajax Sanogo wil huren. Hij heeft helemaal niets laten zien. Wenger zag in Sanogo een tweede Nicolas Anelka maar dat is er tot dusver niet uitgekomen. Nederlanders staan bekend om hun fijne techniek, maar die heeft Sanogo ook niet. De Ajax-fans hoeven zeker geen twintig goals van hem te verwachten”, zo tempert Mokbel de hoge verwachtingen.

Bron: Metro

Likes(21)Dislikes(10)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/07/21/in-engeland-met-verbazing-gereageerd-dat-ajax-sanogo-wil-huren-heeft-helemaal-niets-laten-zien/

Gegevens

Onderwerpen: Jeugd, Jeugdspeler, Doelpunt, Huur
Tags: Nieuws
Clubs: Arsenal, AFC Ajax