Voorbeschouwing Ajax - Go Ahead Eagles

Bron: www.ajaxlife.nl

Wie weet ligt de doorbraak van Denswil in het verschiet.© Proshots

Na twee gelijke spelen in de eredivisie wordt het weer eens tijd voor een overwinning. De hoogste tijd zelfs. Als er vanavond ook niet wordt gewonnen, is de kans groot dat het woord 'crisis' valt. En dat hebben we liever niet.

Het valt te hopen dat Ajax als vanouds Go Ahead Eagles opzij weet te zetten, maar de laatste tijd dat Ajax als vanouds of fris en fruitig speelde, ligt steeds verder achter ons. Er zijn enkele lichtpuntjes, Jairo Riedewald bijvoorbeeld, maar of daarmee meteen het lek boven is?

Grote kans dat Ajax - Kowet de avond wordt waarop Stefano Denswil zijn kans mag grijpen. Ajax is een beetje klaar met de prestaties en houding van Niklas Moisander. De aanvoerder schuttert keer op keer en beschikt over een aflopend contract. Dat kan Frank de Boer zomaar doen besluiten om voor Denswil te kiezen.

Als dat inderaad gebeurt, schuift de aanvoerdersband door naar de arm van Nicolai Boilesen. De Deen was absent tijdens de uitwedstrijden tegen FC Twente en FC Barcelona vanwege een hersenschudding. Boilesen is gelukkig weer fit.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16406